tisdag 1 november 2011

Förlåt mig vackra stad

Jag skrev för ett tag sen ett inlägg där jag hat-hyllade Skåne. Det för att stockrosorna blommade och rosorna hade knoppar som när som helst var redo att spricka i blom.
Men i dag då jag var ute på jobb hittade jag de här skönheterna. Mitt på Söder i min egen stad. Och idag, då november bjuder på sin första dag, står temperaturen på 9 grader.

7 kommentarer:

 1. Håller på att läsa ikapp lite bloggar. Tyckte ditt inlägg var lite roligt. Eftersom jag bor ungefär mitt emellan Ählm-Hbgs flygplats och Båstad! Visst är det en ovanligt varm och go höst vi har./Christina

  SvaraRadera
 2. Visst är vissa dagar låga, men så är det. Livade upp mig genom att beställa biobiljetter till mig och barna imorgon, då blir det Nalle Puh för hela slanten!!!
  Har inte varit på så många biobesök med dom tidigare så det kommer att bli fest i huset. Ha en fin fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 3. I höst är det inte svårt att hitta blommande växter! Och det är ju så underbart! Själv käkade jag fem gula och tre röda hallon. Märkligt, tycker jag att de smakade nästa solmogna...när vi knappt haft nå'n på 12 veckor eller så...;)!/Anja

  SvaraRadera
 4. Ja det är rena midsommartemperaturen ute och blommorna förstår ingenting utan fortsätter blomma som om vintern inte alls vore runt hörnet.

  SvaraRadera
 5. Visst är hösten fantastisk detta år. Jag försöker njuta av den så länge det gåt för man vet ju aldrig när kylan kommer.

  Blommorna dyker upp där man minst anar det och det blir man ju riktigt glad för.
  Roligt att du kikade in hos mig.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad kul att hitta en trädgårdsbloggare från Huddinge - där bor min bästis nämligen. Hoppas vi hörs på bloggen igen. Jag lägger till dig, så blir det lättare.
  Eva

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det märkligt med den varma hösten. Somliga växter tycks ha fått fnatt och sätter knopp trots att de skulle ha gått i vintervila för länge sedan. Fast man ska ju njuta och förundras också, precis som du gör.
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera